Acquire

GRATIS OPEL WINTERCHECK

Zorg dat jouw auto goed is voorbereid op winterse omstandigheden, de winter vraagt namelijk meer van je auto. Opel Service vindt veiligheid geen luxe, maar een noodzaak. Daarom nodigen we je uit voor de Opel Wintercheck. Deze service wordt je gratis aangeboden zodat je veilig de weg op kunt blijven gaan deze winter.

Afspraak maken

WAAROM WINTERCHECK

Winterse weersomstandigheden zijn van invloed op je auto en de openbare wegen. Het is belangrijk dat vitale veiligheidsonderdelen in je auto goed blijven werken zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Tijdens de Opel Wintercheck wordt jouw auto uitgebreid gecontroleerd op 29 punten die cruciaal zijn voor je veiligheid.

VEILIG OP WEG

Onze experts houden op een checklist bij of de gecontroleerde onderdelen in orde zijn of extra aandacht nodig hebben. Deze checklist wordt met je besproken. Indien onderdelen toe zijn aan vervanging, dan kunnen deze snel en vakkundig worden vervangen. Uiteraard in overleg en met een scherpe prijsopgave vooraf. Tijdelijk met 15% korting op een nieuwe accu. Zo kan je weer veilig op weg en houd je grip op de kosten.

Download de checklist

BANDENCHECK

Tijdens de Wintercheck wordt de bandenprofiel gecontroleerd. De wettelijke minimale profieldiepte is 1,6 mm. Echter is het advies om banden bij uiterlijk 2 mm te vervangen. De profieldiepte is belangrijk voor voldoende grip op de weg en voor het afvoeren van water. Indien jouw banden aan vervanging toe zijn, biedt de Opel Erkend Reparateur een ruim aanbod nieuwe banden. Uiteenlopend van premium A-merken tot kwalitatieve budgetmerken. Er is altijd een band die bij jouw wensen, rijgedrag en budget past!

WINTER –OF ALLSEASON BANDEN

Zodra de temperatuur onder de 7° graden daalt, is het verstandig om zomerbanden in te ruilen voor winter-of all seasonbanden. Winterbanden bieden meer grip bij een lage temperatuur en kunnen beter water verwerken. Wij kunnen jouw zomerbanden opslaan. Ze worden dan gereinigd en gecontroleerd op slijtage om vervolgens goed opgeslagen te worden. Ook ontvang je van ons een bericht zodra het weer tijd wordt om de banden te wisselen.

All-season banden zijn een combinatie tussen zomerbanden en winterbanden. All seasonbanden zijn geen winterbanden, maar een hoogwaardig alternatief voor de zomerbanden waarmee je in alle seizoenen veilig kan rijden.

VEILIG RIJDEN BEGINT MET GOED ZICHT

Een ander cruciaal onderdeel van de Wintercheck is de staat van de ruitenwisserbladen. Verouderde en uitgedroogde ruitenwissers verminderen het zicht bij slecht weer waardoor de autorit vermoeiend en gevaarlijk wordt. Mochten de ruitenwisserbladen toe zijn aan vervanging, dan krijg je nu 10% korting op een set nieuwe ruitenwisserbladen. Daarbij ontvang je een Opel anti-vorstscherm cadeau. Maar wacht niet te lang, want OP=OP!

Kom Langs

WINTERSPORT GEBOEKT?

Zorg dat je goed voorbereid op weg gaat naar jouw favoriete wintersport bestemming, wij helpen je daar graag bij!

  • Maak je auto winterklaar met de gratis Opel Wintercheck
  • Activeer Opel Connect voor vertrek en blijf onderweg op de hoogte van actuele verkeersinformatie en radarcontroles.
  • Zorg voor grip, extra ruimte en een schoon interieur met ons aanbod winteraccessoires!

15% KORTING OP WINTERACCESSOIRES

Wij bieden een ruim assortiment accessoires, waarvan een aantal perfect is afgestemd op winterse omstandigheden. Deze winteraccessoires bieden comfort, bescherming en/of extra gemak als je er (sportief) op uit wil trekken. Nu met 15% korting op:

  • Kofferbakmatten; ideaal voor de wintermaanden. Deze sterke matten zijn slijtvast en goed bestand tegen vuil en vocht.
  • Dakdragers en dakkoffers; neem gemakkelijk extra bagage, skidragers of de fietsen mee.
  • Sneeuwkettingen; je gebruikt ze waarschijnlijk liever niet maar in sommige gevallen heb je ze toch echt hard nodig of zijn ze zelfs verplicht!
Online Accessoire Shop Maak een afspraak

Aanbiedingen geldig t/m 28 februari 2022.