Acquire

Rijd de hele zomer gratisMet Opel Private Lease

 

3 maanden gratis rijden

 

Direct instappen in een gloednieuwe elektrische of hybride Opel is nu extra voordelig. Je kiest jouw favoriete model en rijd vervolgens direct weg én de hele zomer gratis, doordat Opel de eerste 3 maanden van jouw Private Lease contract betaalt. Je kunt je nieuwe Opel Corsa-e, Mokka-e of Grandland X Hybrid uit voorraad via de dealer ervaren en bestellen, na een persoonlijk adviesgesprek. Maar gaat je voorkeur uit naar direct kiezen en bestellen, dan is het goed om te weten dat je nu ook online je Private Lease contract eenvoudig kunt afsluiten. In beide gevallen profiteer je uiteraard van het aanbod: de eerste 3 maanden geen maandtarief betalen.

Zorgeloos rijden met Opel Private Lease

Met Opel Private Lease heb je de mogelijkheid om een nieuwe Opel te rijden zonder dat je daarvoor jouw spaargeld hoeft te gebruiken. Opel biedt met Opel Private lease een pasklare oplossing zodat je compleet ontzorgt wordt. Je hebt een vast maandbedrag waarin alle vaste kosten zoals reparatie, onderhoud, houderschapsbelasting, verzekering, pechhulp etc. is inbegrepen. Je hoeft dus alleen nog maar te tanken.

 

Corsa-e, Mokka-e en Grandland X Hybrid

Zowel de Corsa-e, Mokka-e als Grandland X Hybrid kunnen alledrie gekozen worden uit voorraad en in combinatie met Opel Private Lease, waarbij Opel de eerste drie termijnen betaalt. Maar welk Opel model is jouw favoriet?

De compacte en sportieve Corsa-e is met een actieradius tot 337 km(WLTP) perfect voor al je dagelijkse ritten en nu verkrijgbaar vanaf € 349 per maand.

De robuuste Mokka-e is helemaal klaar voor de toekomst met hét nieuwe gezicht van Opel. Dankzij de geavanceerde batterijtechnologie geniet je van de vrijheid om tot 324 km(WLTP) te rijden zonder tussentijds te laden. Je rijdt al een Opel Mokka-e vanaf € 429 per maand.

 

De stoere Grandland X Hybrid biedt het beste van beide werelden. De Grandland X Hybrid combineert de kracht en avontuurlijke eigenschappen van een crossover met de efficiëntie en het milieubewuste karakter van een elektrische auto. Je rijdt al een Opel Grandland X Hybrid vanaf € 479 per maand.

 Maandtermijn incl. BTW op basis van Opel Private Lease Comfort met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar. Actie ‘eerste 3 maanden gratis’ is uitsluitend geldig voor afgesloten Opel Private Lease contracten waarvan de aanvraag is gedaan in de periode 1 t/m 31 juli 2021 en alleen van toepassing op een nieuwe Corsa-e, Mokka-e of Grandland PHEV uit voorraad. Het voordeel, gelijk aan 3 maandtermijnen, wordt verrekend op de eerste facturen na aflevering. Wanneer je voordeel volledig verrekend is, betaal je voor de resterende looptijd de reguliere maandtermijn.
keurmerk Private Lease